Пари Сен Жермен обмисля да отмъкне Килиан Мбапе

Пари Сен Жермен обмисля да отмъкне Килиан Мбапе, докато нападателят на Монако уж изглежда сигурен за Реал Мадрид, разкрива L’Equipe. От месеци насам се говори, че младият французин ще направи рекорден трансфер, но името на ПСЖ не се споменаваше, тъй като вниманието беше насочено към евентуалното привличане на Хамес Родригес.

Новият спортен директор Антеро Енрике обаче е преценил, че Мбапе би бил идеална придобивка и от няколко дни насам проучва условията да изпревари първенеца в Шампионската лига и Арсенал, който се очертава като другият клуб с най-големи шансове.

Последната информация по темата “Мбапе” беше на испанския сайт OK Diario, според който в петък ръководствата на Реал и Монако са имали среща в Мадрид, на която са започнали конкретни преговори. Radio Montecarlo пък твърди, че “белите” вече не са успели с две оферти – за 100 и за 115 млн. евро, като се очаква третата да бъде на стойност 135 млн. евро.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Лига 1 са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.