Пиронкова ще изпадне от първите 125 в световната ранглиста

Най-добрата българска тенисистка Цветана Пиронкова ще изпадне от първите 125 в световната ранглиста, която ще бъде оповестена официално утре.

Пиронкова отпадна във втория кръг на Откритото първенство на Франция през миналата седмица и не успя да защити точките си от достигнатия четвъртфинал на „Ролан Гарос“ през миналия сезон.

Така 29-годишната пловдивчанка ще падне с 49 позиции до 126-ата в класацията на WТА с 432 точки. Това ще бъде най-ниското класиране на Пиронкова от 14 март 2010 година, когато беше 127-а в света.
Лидерка ще остане Анжелик Кербер (Германия) със 7035 точки, следвана от финалистката на „Ролан Гарос“ Симона Халеп (Румъния) с 6850 точки и Каролина Плишкова (Чехия) с 6690 точки.
Новата шампионка в Париж Елена Остапенко ще прогресира до 12-ото място с 3155 точки.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.
Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250.000 лв.