Тео Ернандес е на крачка от трансфер в градския съперник Реал Мадрид

Левият защитник на Атлетико Мадрид Тео Ернандес е на крачка от трансфер в градския съперник Реал Мадрид. Интернет изданието на Marca ексклузивно разкри, че 19-годишният ляв бек, който играе под наем в Алавес, е преминал обстойни медицински изследвания при докторите на кралския клуб в мадридската клиника La Moraleja.

Въпреки усилията на „червено-белите“ да убедят Тео да подпише с Барселона младият френски бранител е избрал да облече бялата фланелка. Спортният директор на каталунския клуб Роберт Фернандес докрай се опитвал да навие футболиста за „Камп Ноу“, но решението на тийнейджъра било твърдо.

Реал Мадрид ще плати откупната клауза на Ернандес в размер на 24 милиона евро и така ще прескочи преговори с Атлетико. Желанието на „лос бланкос“ и самия играч е трансферът да бъде обявен след финала за Купата на краля между Барса и Алавес, който е насрочен за 27 май на „Висенте Калдерон“.4. Bet365 Ви дава шанс да спечелите бонус до 50% за множествен залог, включващ мачове от всички силни тенис турнири. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет за мачовете по единично и двойки от турнирите за Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250 000лв. Не забравяйте, че колкото повече залагате, толкова повече се увеличават шансовете Ви за печалба.
Ръгби