Bet365 ще спонсорира Висшата лига на Англия по SkySport

John Coates, главен изпълнителен директор на bet365, коментира:

„Фактите обеждават, че това ще бъде един от най-голямата сезони във Висшата лига и това да стане с възможността на Sky Sports е голяма новина. Със сигурност това е сътрудничество и е свидетелство, че bet365 продължава и разширява отношенията с Sky Sports.“

Сделката между Bet365 и Sky Media бе договорена от Drummond Централ и Републиката Media. Двете агенции се споразомяха да работят заедно като притежават еднакви права. Сделката е вече факт!

Главен изпълнителен директор на Drummond Централна, Джули Drummond, и съвместното MD на Република Media, Stuart Перо, каза:

„Ние работим в тясно сътрудничество с екипа на Sky Media в продължение на няколко години, за да се установи и да осигури допълнителни търговски възможности за bet365 и EPL винаги е била на върха на нашия списък. Ние всички очакваме с нетърпение да бъде част от най-големия някога сезон на Sky навлизането на повече игри на повече дни за основните клиенти на bet365. “

Bet365 е поела ангажимент за родния си пазар.

Bet365 е базирана в Стоук он Трент, среден град Англия, където тя е най-големият работодател в частния сектор. Той беше един от само няколко онлайн хазартни компании, които решиха да останат базирани във Великобритания, след като правителството прие Закона за хазарта през 2005.

Новият закон въвежда 15 на сто игри мито върху доставчиците на онлайн хазартни услуги, което води до масово напускане на индустрията. Хазарт (Licensing & Advertising) Акта за 2014 изменен акт от 2005 г., отчасти в опит да репатрират операторите на онлайн спортни залагания и хазарт.

Законът за 2014 въведе 15 на сто точка на данък върху потреблението, така че операторите необходимо само да плати хазарта мито върху своите клиенти, Великобритания.

Основателят на Bet365, Денис Coates, е назначен за командир на ордена на Британската империя (CBE) за услуги за общността и бизнеса. Решението й да запази повечето от бизнес Бет365 в Англия несъмнено е допринесло за да я получи честта.

Coates притежава 50,1% от акциите в Bet365 и е контролиращ акционер, както и съвместно изпълнителен директор с брат си Джон. От създаването на Bet365 през 2000 г., тя е изградила състояние от $ 3 милиарда, по оценка на списание Forbes. Бет365 отново показаха силен характер и доказаха, че са едини от най-големите букмейкъри на пазара.

Източник: Bet-BG.com