Петер Бош смята, че отборът му заслужено се класира на финал в Лига Европа

Треньорът на Аякс Петер Бош смята, че отборът му заслужено се класира на финал в Лига Европа. Холандците загубиха реванша във Франция с Лион с 1:3, но победата на „Амстердам Арена“ с 4:1 бе решаваща за класирането на тима напред.

„Това бе странна вечер.

В началото започнахме уверено и контролирахме добре топката през първото полувреме. Тогава дойде първият обрат в мача с тази дузпа и с втория гол, което бе голям удар за моите играчи, които се прибраха с наведени глави в съблекалнята. Играхме добре през първата част. След това стана много трудно. Лион пресираше добре и създаде доста положения до самия край. За щастие успяхме да се съвземем. С оглед на показаното в двата мача, смятам, че заслужено сме на финал“, смята Бош.

Нека Ви напомним, че всички страхотни пазари, на които bet365 предлагат достъп, включително и На Живо, са достъпни и за мобилен телефон или таблет с bet365 Навсякъде. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за Лига Европа от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.