Швейцарската прокуратура е образувала и води 25 разследвания на заподозрени около корупционния скандал в Международната футболна асоциация (ФИФА)

Швейцарската прокуратура е образувала и води 25 разследвания на заподозрени около корупционния скандал в Международната футболна асоциация (ФИФА). Самите случаи не бяха разкрити в детайли, но към този момент се знае, че се водят криминални разследвания срещу бившите високопоставени служители

във ФИФА Сеп Блатер и Жером Валке, както и срещу голяма част от организаторите на световното първенство през 2006-а година, един от които е Франц Бекенбауер.

Швейцарската и американската прокуратура работеха съвместно по обвинението на бившия банков служител Хорхе Арсуага, който през тази седмица се призна за виновен по обвинения за нерегламентиран превод на парични средства към банки в Аржентина. Той потвърди, че неговата връзка във ФИФА е бил бившият финансов директор на централата Хулио Грондона, като двамата са били замесени в схема за пране на пари и преводи на подкупи към различни лица. Главният прокурор Мишел Лобер разкри, че Арсуага е бил задължен да върне в държавната хазна 650 хиляди долара, които са „придобити противно на законите“.Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.
Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250.000 лв.