ЦСКА-София е на прага на договор с нападател от Португалия

ЦСКА-София е на прага на договор с нападател от Португалия. През изминалия сезон той е играл в отбор от местния елит, който е завършил в средата на класирането. По всяка вероятност играчът е предложен от агенция Pro Eleven, с която “армейците” работят във всеки трансферен прозорец.

С привличането на този играч на “Армията” се надяват най-накрая да намерят търсения голмайстор и да засилят конкуренцията в предни позиции. В момента единственият, с когото “червените” разполагат на този пост е Фернандо Каранга. Бразилецът вкара 6 гола в 12 мача през пролетта и се понрави с изявите си, но си пролича, че не е изявен голмайстор.

Новото попълнение в атаката е чакано още преди заминаването за лагера в Австрия на 17 юни. Главният мениджър Стойчо Стоилов изрази надежди всички нови да са на линия за подготовката в алпийската страна, но това може и да не се случи. Част от преговорите все още са далеч от финализиране. така се очертава ЦСКА да чака попълнения и по време на лагера си в Австрия. Освен с централния нападател “армейците” преговарят и с вратар, централен защитник и вътрешен халф. “Червените” може да вземат полузащитника Александър Цветков от Черно море.

Едно е сигурно – предстоящите попълнения на отбора ще са с европейски паспорти. ЦСКА-София отново надхвърли квотата за чужденци извън ЕС. Това стана с привличането на бразилеца Енрике Рафаел. С него в отбора тези чужденци вече са 4. В това число влизат Каранга, Кулма, и Меркадо.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.