Хъл Сити 0 – 1Ман Юнайтед: Рашфорд отбеляза победа

Маркъс Рашфорд отбеляза драматична победа в добавеното време, за да осигури победен резултат от 1-0 за Манчестър Юнайтед в мача срещу Хъл Сити, който се игра преди минути днес. 

Вечерта на стадион KCOM изглеждаше да бъде разочароваща за отбора на Жозе Мауриньо преди резервата Рашфорд да отбележи в 92-та минута от мача след фина игра с Уейн Рууни.

Манчесър имаше 29 изстрела докато Хъл осъществяват само 8, тъй като през втората половина на мача тяхната половина е отрупана с нападатели в лицето на Златан Ибрахимович, Пол Погба, Рууни и Рашфорд, всеки от тях беше близо до победата, докато последния не отбеляза първия си гол за сезона.

Победата на Юнайтед поддържа тяхното перфектно представяне до момента и ги поставя на второ място във временното класиране. Поражението на Хъл от своя страна ги поставя на пета позиция към момента.

Юнайтед пое контрол над мача още в края на първото полувреме, като Рууни и Ибрахимович имаха шанс да прекъснат застоя на мача, но вратарят Къртис Дейвис остава непробиваем.

Хъл претърпя удар веднага след почивката, след като Снодграс, който претърпя неприятен сблъсък с оградата в началото на играта не бе способен да продължи в двубоя.

Автор Bet BG/Бет БГ