Футболни прогнози за днес

Алкоркон – Тенерифе
Испания 2
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.15
Сигурност – 6/10
Тимът на Алкоркон е само на точка от зоната на плейофите за влизане в Примера Дивисион. За тях мачът е много по-важен, отколкото за тимът на Тенерифе, който е в средата на класирането и не се бори за нищо. През есента Алкоркон победиха Тенерифе като гост. Шансът да го сторят отново е много голям според нас. Прогноза 1.

Валядолид – Хирона
Испания 2
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 3.15
Сигурност – 5/10
И тук ще потърсим успех за отбора, който е повече заинтересован от победата. Хирона са в зоната на плейофите, но малките разлики в точките в тази част на класирането не им дава никакво право на грешка. Противник като Валядолид е може би един от най-добрите варианти за тях за този толкова важен мач. Валядолид са в долната част на класирането, но все пак не се борят за оставане, което ще намали без съмнение мотивацията им. Валядолид имат само една победа в последните си девет мача. Хирона пък спечелиха четири от последните си шест мача и имат само една загуба в последните десет кръга. Освен това, Хирона са и в серия от две поредни победи срещу Валядолид. Прогноза 2.

Майорка – Елче
Испания 2
Час – 21:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.30
Сигурност – 4/10
Равенството ни изглежда като най-вероятния изход от този двубой. И двата тима имат афинитет към равенствата. Елче са отборът с най-много равенства в тази дивизия – цели 17 ремита в 39 кръга. Те имат невероятните 10 равенства в последните си 16 двубоя. Майорка също имат над средния за дивизията брой равенства. Да не забравяме и че двата отбора не се победиха в мача помежду си през първия полусезон. Прогноза Х.

Пярни Линнамеесконд – Пайде Линнамеесконд
Естония
Час – 19:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Няма съмнение, че гостите са големият фаворит в това градско дерби от естонското първенство. Това се дължи най-вече на ужасното представяне на домакините. Те стартираха сезона с победа, но след това записаха 12 поредни загуби. Головата им разлика в тези 12 мача е 2:32. Една от тези загуби е от днешния им противник с резултат 4:0. Гостите са далеч по-стабилният отбор. Те заемат достойно място в средата на класирането и показват добри игри. Би трябвало да нямат проблеми срещу аутсайдера в групата. Прогноза 2.

Източник:Prognozi365