Футболни прогнози за днес

Химнастик – Алавес
Испания 2
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Днес ще се изиграе последния кръг от първенството на испанската Сегунда Дивисион. Този конкретен сблъсък е много важен само за единия отбор, поради което и коефициентът за Химнастик е толкова нисък. Алавес вече са сигурни във влизането си в елита, но при Химнастик не е така. Те са си гарантирали третото място, което дава право на плейоф, но са на само точка от второто място, което дава право на директно влизане. Не вярваме Химнастик да изпуснат шанса си да окажат натиск върху втория. Прогноза 1.

Мирандес – Леганес
Испания 2
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Леганес е отборът на второто място в класирането. Много малко вероятно ни се струва и те да изпуснат питомното. Техният противник е от доста по-ниска класа, има само една спечелена точка в последните си четири мача и също като Алавес не се бори за нищо. Леганес спечелиха първия си мач за сезона срещу Мирандес с 4:0, едва ли точно сега в този толкова важен мач за тях няма да успеят да победят. Прогноза 2.

Кордоба – Алмерия
Испания 2
Час – 21:30
Прогноза – Х
Коефициент – 2.60
Сигурност – 7/10
Тук и двата отбора имат за какво да играят, но любопитното е, че и двата отбора ги устройва ремито. Това е и причинатада виждаме толкова неестествено нисък коефициент за хикса. Кордоба ще си гарантират мястото в плейоф зоната при реми, докато Алмерия ще намалят до минимум шансовете си да изпаднат при такъв резултат. Когато ремито устройва и двата отбора, винаги е добра идея да го потърсим. Прогноза Х.

Атлетик Билбао Б – Тенерифе
Испания 2
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.80
Сигурност – 6/10
Отборът на домакините ще завърши убедително на последното място в класирането, след като във всичките 41 кръга до този момент през сезона успя да събере само 29 точки. Само една от тези точки бе спечелена в последните седем мача на отбора. Тенерифе е солиден отбор от средата на класирането, който би трябвало да се справи без особени проблеми срещу втория отбор на Атлетик. Прогноза 2.

Източник:Prognozi365