Футболни прогнози за днес

Тошу – Висел Кобе
Япония
Час – 13:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.90
Сигурност – 5/10
17-ият във временното класиране Тошу домакинства на 10-ия Висел Кобе. Формата на гостите е доста по-добра, но това не е единствената причина, поради която смятаме, че ще победят – В последния мач между двата отбора, Висел Кобе разгромиха съперника си с 7:1. Едва ли тази унизителна загуба е излязла от съзнанието на играчите на Тошу. След последния мач, няма как да не очакваме успех за гостите. Прогноза 2.

Фокуока – Нагоя
Япония
Час – 13:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
В този двубой един срещу друг излизат 18-ият Фокуока и 13-ият Нагоя. Домакините са последни, но и гостите обаче изпаднаха в сериозна дупка в последните си мачове, спечелвайки само една точка в последните си пет двубоя, което ни навежда на мисълта, че Фокуока имат много добри шансове да спечелят точка. А да не забравяме и домакинското предимство. По предпазливите могат да опитат двоен шанс 1Х. Но нашата прогноза е Х.

Англия – Португалия
Португалия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.85
Сигурност – 7/10
Англия срещу Португалия е най-интересният мач от програмата на днешните футболни срещи. Англичаните изглеждат много силни след десетте си победи в квалификационната група за Европейското. Португалия в същото време показват неубедителни игри в някои от мачовете си напоследък – сигурно си спомняте загубата им от България. Англичаните са фаворит в този приятелски мач и този коефициент е достатъчно добър, за да си заслужава да си пробвате късмета на тях. Прогноза 1.

Македония – Иран
Приятелски мач
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Смело може да се каже, че и Македония са по-силния отбор от азиатския си противник и имат добри шансове да победят. Достатъчно добри, че залогът за тях да е изгоден. Прогноза 1.

Източник:Prognozi365