Футболни прогнози за днес

Флора Талин (Естония) – Линкълн Ред Импс (Гибралтар)
Квалификации за Шампионска лига
Час – 19:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Няма съмнение кой е по-класният отбор. Флора Талин е отбор с традиции и действащ шампион на Естония. Естонското първенство не е сред най-силните европейски първенства, но без съмнение е много, много по-силно от първенството на Гибралтар. Едва ли и играчите на аматьорския гибралтарски клуб се надяват на нещо. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

ТНС (Уелс) – Тре Пене (Сан Марино)
Квалификации за Шампионска лига
Час – 21:00
Прогноза – 1 (-2 ХК)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Тук можем да очакваме още по-сериозна разлика. Все пак ТНС е отбор от страна, на която й предстои участие на четвъртфинал на Европейско първенство. Скромното клубче от Сан Марино вероятно ще отнесе сериозен резултат от визитата си на ТНС. Прогноза 1 с хендикап -2 гола.

ВПС Вааса – Илвеш
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.15
Сигурност – 6/10
Домакините не правят най-силния си сезон, но поне в последните си домакински срещи показват оживление. Те спечелиха три мача и веднъж завършиха наравно в последните си четири двубоя у дома. Илвеш също са в добра домакинска форма, но далеч от дома картинката е много по-различна – те записаха четири загуби в последните си пет гостувания. Друг важен фактор е, че ВПС имат три победи в последните си четири мача срещу Илвеш. Прогноза 1.

ФК Интер – Сейняоен
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.10
Сигурност – 4/10
Гостите са по-класният отбор на хартия, но домакините имат достатъчно доводи да могат да се надяват на реми. Те показват добра домакинска форма, печелейки две от последните си три домакинства. Гостите, от друга страна, имат само една победа в седемте си гостувания от началото на сезона. Да не забравяме и че три от последните шест директни срещи на двата клуба са ремита. Прогноза Х.

Източник:Prognozi365