Футболни прогнози за днес

Англия – Исландия
Европейско първенство
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Колкото и геройски да се бореха исландците в групата, трудно ще им бъде да направят нещо повече от историческото класиране за елиминационната фаза за голям турнир. Реално, почти всеки един от състава на Англия струва повече от целия отбор на Исландия. Смятаме, че класата на Трите лъва ще си проличи в този мач и ще стигнат до успеха. Прогноза 1.

Италия – Испания
Европейско първенство
Час – 19:00
Прогноза – Италия да се класира
Коефициент – 2.60
Сигурност – 6/10
Ще потърсим успех за отбора, който се определя като аутсайдер от букмейкърите. Но италианците показаха невероятен синхрон в действията си по време на мачовете от груповата фаза, който би било трудно за всеки един отбор да преодолее. Показаха и умение да реализират приличен процент от головите си положения. В мача на Испания срещу Хърватия се видя ясно, че испанците могат да бъдат победени. Те не са толкова силни, колкото бяха на последното Европейско. Нашата прогноза е Италия да продължи напред в шампионата.

Люнгскиле – Варбергс
Швеция 2
Час – 20:30
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
И тук везните ни накланят към отбора с по-висок коефициент. Но няма как да бъде иначе, когато гостите се намират в серия от четири поредни победи, а противникът им няма нито една победа в последните осем кръга. През миналия сезон Люнгскиле и Варбергс завършиха наравно и в двата мача помежду си, а тогава домакините в днешния двубой бяха в много по-добра форма. Сега гостите са фаворит според нас, но ние ще се презапасим с двоен шанс Х2.

Източник:Prognozi365