Футболни прогнози за днес

Румъния – Албания
Европейско първенство
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.15
Сигурност – 6/10
Румънците се представят доста добре до този момент на първенството и при победа днес ще излязат от групата. Първо, съседите ни бяха на минута от точка срещу Франция, а след това направиха и заслужено реми срещу Швейцария. Като цяло отборът на Румъния се представя като един наистина голям отбор и не вярваме да изпуснат шанса си да се класират за осминафиналите. Прогноза 1.

Швейцария – Франция
Европейско първенство
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.65
Сигурност – 6/10
Макар и трудно, французите спечелиха първите си два мача в групата. И в двата си мача трябваше да чакат до последните минути на срещата, но и в двата се представяха задоволително и имаха много шансове за гол през цялото време на срещите. От швейцарците обаче се очакваше повече. Да не забравяме и че двата отбора се срещнаха в груповата фаза на Световното първенство в Бразилия преди две години, когато Франция спечели с 5:2. Сега реално погледнато трудно можем да видим толкова резултатен двубой, но все пак смятаме, че „Петлите „ще успеят да вкарат с поне един гол повече от съперника си. Прогноза 2.

ИФК Мариенхам – ПС Кеми
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Домакините са лидери във временното класиране преди този кръг, докато противникът им заема четвъртото място. ПС Кеми домакинства на ИФК Мариенхам в началото на сезона, когато Мариенхам спечелиха с 2:1. Очакваме да спечелят трите точки и в домакинския си двубой, което е най-логичното нещо в мача им срещу новак в елитната дивизия на страната. Прогноза 1.

КуПС Куопио – ФК Интер
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 3.50
Сигурност – 4/10
Има достатъчно причини да очакваме гостите да поднесат изненадата. Да, те можеше да започнат сезона и по по-добър начин, но все пак в последния кръг записаха победа, докато противникът им няма победа във вече четири поредни мача. Директните двубои между КуПС и ФК Интер също са изцяло в полза на гостите в днешния мач – те спечелиха последните три такива срещи, а домакините иман само една победа в последните 12 мача. Прогноза 2.

Източник Prognozi365