Футболни прогнози за днес

Белгия – Ирландия
Европейско първенство
Час – 16:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Белгия загуби първия мач срещу Италия и сега отборът е абсолютно задължен да си вземе мача, защото иначе пътят им на Европейското първенство може да приключи преждевременно. Макар и да не показаха най-доброто си лице срещу Италия, няма спор, че в състава на Белгия има страхотни играчи, които е време вече да избухнат. Ирландия е един посредствен отбор за това ниво. Смятаме, че коефициентът е достатъчно добър, за да си заслужава да заложите за домакините. Прогноза 1.

Исландия – Унгария
Европейско първенство
Час – 19:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.25
Сигурност – 4/10
И двата отбора записаха положителни резултати в първите си мачове и сега равенството до голяма степен ги устройва. Исландия изненадаха Португалия и им взеха точка, докато Унгария се справиха с отбора на Австрия. Равенството оставя и двата отбора в играта за продължаване напред. Не се очаква отборите да рискуват много в този мач. Прогноза Х.

Португалия – Австрия
Европейско първенство
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 5.00
Сигурност – 4/10
Ще потърсим изненадата в този сблъсък при този отличен коефициент. Да, австрийците загубиха първия си мач, но истината е, че имаха много положения за отбелязване на гол и не са толкова слаби, колкото говори резултатът. Португалците пък не успяха да създадат кой знае какви положения срещу скромния исландски отбор. Да не забравяме как в квалификациите Австрия завършиха кампанията с осем поредни победи. Те са много сериозен отбор и имат силите да надделеят над Португалия. Прогноза 2.

РоПС Рованиеми – Илвес
Финландия
Час – 13:30
Прогноза – 2
Коефициент – 4.00
Сигурност – 4/10
И тук ще потърсим високия коефициент. Но определено не можем да твърдим, че залагаме за аутсайдера. Домакините са осми в класирането, докато гостите са трети. Домакините нямат победа във вече осем поредни мача. Гостите са в серия от четири поредни победи. Гостите имат всички шансове да спечелят нови три точки. Прогноза 2.

Източник:Prognozi365