Футболни прогнози за днес

Португалия – Исландия
Европейско първенство
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Разликата в класите между двата отбора изглежда твърде голяма, за да имат исландците особени шансове да направят нещо. Само Кристиано Роналдо струва няколко пъти колкото целия отбор на Исландия, а в Португалия личат имената и на други изявени играчи като Пепе, Куарешма, Моутиньо, Нани и други. Очакваме португалците да спечелят без особени проблеми. Прогноза 1.

Австрия – Унгария
Европейско първенство
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Според мнението на много специалисти, отборът на Унгария е сред най-слабите на първенството. Те имаха късмета да бъдат в най-слабата квалификационна група и въпреки това едва завършиха на третото място, изпреварени от Румъния и Северна Ирландия. Приятелските мачове след края на квалификациите показаха многото пропуски на унгарците. Австрия, за изненада на мнозина, завърши своята група с девет победи и едно равенство, въпреки че в групата им бяха Русия, Швеция и Черна гора. Австрия е по-класният отбор и вярваме в тяхната победа. Прогноза 1.

Норби – Тролхатан
Швеция 3
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Домакинското предимство е много важно за отбора на Норби. Те имат осем победи и две равенства в последните си десет домакинства. В същото време, те нямат победа като гост от близо една година. И въпреки това спечелиха последния си мач срещу Тролхатан като гост. Очакваме да използват силната си домакинска форма в своя полза и да спечелят трите точки. Прогноза 1.

Никьопингс – ИК Слайпнер
Швеция 3
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Домакините се изправят срещу големия аутсайдер в групата. Гостите влязоха в северната първа дивизия от четвъртото ниво на местния футбол, но отчетоха доста неприятно представяне до момента след шест загуби, равен и победа. Домакините имат много по-голям опит на футбол на това ниво, а по-добрите им резултати са доказателство за по-високото ниво. Прогноза 1.

Източник:Prognozi365