Стоук Сити набързо отряза мераците на Рома да привлече Шакири

Стоук Сити набързо отряза мераците на Рома да привлече крилото Джердан Шакири за заместник на Мохамед Салах. Снощи египтянинът официално премина в състава на Ливърпул и поради тази причина „вълците“ спешно търсят футболист, който да може да играе в неговата зона.

Един от вариантите за подсилване на атаката на Рома бе 25-годишния швейцарски национал. Римляните са отправили запитване за възможността за привличането му, но от Стоук са обявили, че нямат намерение да се разделят с този футболист.

„Няма такова нещо. Нямаме планове да се разделяме с този играч. Той успя да свикне с обстановката в клуба и в края на сезона се завърна от контузия и се представи на ниво. Ние също сме доволни от него, така че се надявам да видим още хубави неща и през следващия сезон“, заяви президентът на Стоук Сити Питър Коутс.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.