В списъка с желани попълнения на Лацио заема Вячеслав Караваев от Спарта (Прага)

Лацио продължава да търси десен бек, а в списъка с желани попълнения на „бианкочелестите“ челно място заема Вячеслав Караваев от Спарта (Прага). Юношата на ЦСКА (Москва) прекара две години под наем в Чехия, съответно, в Дукла (Прага) и Яблонец, а през миналия сезон направи фурор с екипа на гранда Спарта. Той беше избран за футболист на сезона от съотборниците си и попадна в идеалния състав на сезона в местната лига.

Наскоро се заговори, че е възможно Караваев да се завърне в ЦСКА, но агентът му Иван Бакулин не е оптимистично настроен.

„Към Вячеслав има интерес и от руски, и от други клубове. Рано е да коментираме дали ще се стигне до трансфер. Ръководството на Спарта не иска да се разделя с Караваев, но всичко зависи от офертите, които ще пристигнат. ЦСКА? Най-добрият отговор на въпроса дали клубът ще се възползва от правото си да откупи Караваев, е подновяването на договора на Марио Фернандес“, заяви Бакулин.

Другите опции пред Лацио за поста са Силван Видмер от Удинезе и Тома Фике от Гент. Проблемът с Видмер е, че е прекалено скъп, а към Фоке интерес проявяват още Наполи и Аталанта.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.