Ръководството на Саутхамптън реши да уволни мениджъра на тима Клод Пюел

Ръководството на Саутхамптън реши да уволни мениджъра на тима Клод Пюел след само един сезон начело на тима. „Светците“ обаче не посочиха името на заместника на Пюел, като се очаква това да стане в близките дни.

„Всички в Саутхамптън бихме искали да изразим нашата благодарност към Клод за неговата упорита работа през годината. Най-големият успех за клуба през сезона бе финалът за Купата на Лигата на „Уембли“, който за феновете винаги ще си остане специален“, се казва в изявлението на клуба.

В единствения си сезон начело на клуба Пюел го изведе до финала за Купата на Лигата, но в първенството и в Лига Европа представянето на „светците“ не бе на нужното ниво. Тимът завърши на осмо място във Висшата лига с 46 точки, с 47 по-малко от шампиона Челси и на 15 зад седмия Евертън, докато в Лига Европа отпадна още в груповата фаза.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.