Прокуратурата в Испания започна разследване срещу Жозе Моуриньо за данъчни измами

Прокуратурата в Испания започна разследване срещу Жозе Моуриньо за данъчни измами, ощетили държавната хазна с 3 304 670 евро в рамките на 2011 и 2012 г. (1 611 537 евро за първата и 1 693 133 евро за втората). По това време футболният треньор беше начело на местния Реал Мадрид.

Възможно е това да е част от разкритията на Football Leaks от края на миналата година. Според Spiegel Моуриньо, по схема, изработена от неговия агент Жорже Мендеш, е укрил данъците чрез офшорки, разположени на Британските Вирджински острови. Той бил прокарал повече 100 млн. паунда чрез въпросните офшорки.

Gestifute – агенцията, която е представлявала бившия настаник на Реал Мадрид в Испания, обясни тогава, че той е платил повече от 26 милиона евро данъци в испанската хазна по време на престоя си в страната като треньор в периода 2010-13 година. Специалния бил плащал такси със среден процент над 41.

Иначе проблеми с данъчни в момента си има и Кристиано Роналдо, а Лионел Меси и Неймар дори бяха осъдени.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.