Привърженикът на аржентинския Белграно Емануел Есекиел Балбо, който беше хвърлен от трибуните по време на дербито с Талерес е починал

Привърженикът на аржентинския Белграно Емануел Есекиел Балбо, който беше хвърлен от трибуните по време на дербито с Талерес, е починал, съобщиха медиите в южноамериканската страна. Той беше в кома, а нараняванията на главата му се оказаха прекалено тежки и 22-годишният мъж е издъхнал, потвърдиха от болничното заведение.

Инцидентът стана навръх Великден. Балбо, е бил пребит от противникови запалянковци в мелето от 57 хиляди зрители, след което е паднал от една от терасите на стадиона, опитвайки се да се спаси от още удари, разказа бащата на момчето. Видеозапис показа как Балбо пада от едно от по-горните нива на трибуната и се удря в стълби, оставайки да лежи по очи.

Двамата заподозрени извършители вече са арестувани. Не е ясно дали сред тях е и смятаният за подбудител на деянието Оскар Сапо Гомес, който е имал личен конфликт с Балбо. Според информациите, именно Гомес е казал, че починалият фен е привърженик на противника в този мач Талерес, защото е имал лична вражда с него отпреди няколко години.1.2 Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития, но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.