Отборът на Дунав все още няма официално потвърждение от БФС, че ще играе в Лига Европа

Отборът на Дунав все още няма официално потвърждение от БФС, че ще играе в Лига Европа през следващия сезон. Това разкри босът на „драконите“ д-р Симеон Симеонов.

„Нямаме категорично потвърждение от БФС.

Все още чакаме и се надяваме в близките дни да получим окончателен отговор. Все пак жребият е след малко повече от седмица, а първият кръг стартира в края на месеца“, каза Симеонов пред Лайвспорт.

Дунав стартира своята предсезонна подготовка утре. Тя ще се проведе изцяло в България и по-точно в Трявна. Това е желанието на нашия треньор Веселин Великов и вече всичко е подсигурено.

„Относно селекцията мога споделя, че разговаряме с доста играчи и отбори. Ще се подсилим предимно с футболисти, които досега били част от тимове в Първа лига. Чакаме някои от тях да разтрогнат договорите и чак тогава ще ги обявим като нови попълнения“, сподели Симеонов.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.