Националният ансамбъл по ходужествена гимнастика девойки спечели златен медал

Националният ансамбъл по ходужествена гимнастика девойки спечели златен медал на международния турнир Irina Deleanu Cup в румънската столица Букурещ. Момичетата на Мария Кънчева в състав Мария Спасова, Галатея Герова, Биляна Везирска, Биляна Писова и Бояна Гелова изиграха великолепно съчетание с пет чифта бухалки и не допуснаха грешки. Те получиха оценка от 15.800, което им беше достатъчно да грабнат златото в многобоя.

Представителката ни при девойки индивидуално Елизабет Йовчева пък извоюва сребърното отличие в многобоя със сбор от 60.500 точки, след като направи добри изигравания на обръч, топка и бухалки, а на лента допусна някои грешки. Днес тя ще играе финал и на четирите уреда.

На същия турнир при жените Боряна Калейн остана четвърта, но днес ще играе финали и на четирите уреда. Вчера тя получи 16.350 точки на обръч, 16.600 на топка, 17.500 на бухилка и 15.550 на лента. 4. Bet365 Ви дава шанс да спечелите бонус до 50% за множествен залог, включващ мачове от всички силни тенис турнири. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог преди мач с 2 или повече селекции на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сет за мачовете по единично и двойки от турнирите за Големия Шлем, АТП, УТА или Чалънджър, както и мачовете по единично и двойки за Купа Дейвис, Фед Къп и Хопман Къп. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250 000лв. Не забравяйте, че колкото повече залагате, толкова повече се увеличават шансовете Ви за печалба.
Ръгби
5.1 Bet365 предоставя на вашето внимание офертата Нов Шанс в Продълженията, с която имате още един шанс за печалба ако ръгби мач стигне до продължения. Ако мач от Ръгби Лийг или Ръгби Юниън стигне до продължения, и Вашият залог не е бил уреден като печеливш за редовното време, този залог
остава а..