Марко Верати отбеляза най-неспортсменския гол в 36-ия кръг на френската Лига 1

Италианският халф на Пари Сен Жермен Марко Верати отбеляза най-неспортсменския гол в 36-ия кръг на френската Лига 1. Той вкара второто попадение за парижани при победата с 5:0 над Бастия, като това се случи докато стражът на корсиканци Жан-Луи Лека се беше навел над падналия в наказателното поле футболист на ПСЖ Блез Матюиди.

В това време топката попадна у италианеца, който с удар извън наказателното поле я прати в мрежата и предизвика протестите на Лека, както и гнева на феновете в социалните мрежи.
Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Тук можете да откриете предстоящи спортни събития, които ще бъдат предавани пряко. Това означава, че най-популярните събития от света на спорта ще бъде само на един клик разстояние.
1.2 Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития, но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.