Ливърпул изпреварва конкуренцията за Куинси Промес

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп продължава да настоява за привличането на Куинси Промес от Спартак (Москва). Холандският национал от доста време е следен от мърсисайдци, които искат да се подсилят с флангови футболист заради предстоящото участие на Садио Мане на Купата на Африка.

Първоначално от „Анфийлд“ се насочиха към Алекс Окслейд-Чембърлейн, но „Mirror“ твърди, че в момента приоритет за Клоп е да вземе в състава си Промес. От съотборника на Ивелин Попов се интересуват още няколко клуба от Премиър лийг и това може да форсира преговорите.

Спартак оценява голямата си звезда на 35 млн. евро. Приблизително толкова би струвал и Окслейд-Чембърлейн, но в Ливърпул смятат, че е по-реалистично да се сдобият с подписа на холандеца.

Промес прави много силен сезон. Неговите 6 гола и 6 асистенции са в основата на възхода на Спартак, който е лидер в класирането и се е устремил към първата си титла в Русия от 2001 година. Наскоро дясното крило заяви, че няма да си тръгне от тима преди да спечели трофей.

Договорът на бившия футболист на Твенте с руския гранд е до 2021 година.
bet365