Легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Колев – Бащата се завърна в клуба

Легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Колев – Бащата се завърна в клуба. Той прие предложението на ръководството да влезе в щаба на Войн Войнов. Така раздялата между двете страни продължи само два месеца, след като Колев напусна “Лаута” със скандал през пролетта. Тогава той трябваше да заеме поста на подалия оставка треньор Едуард Ераносян.

В последния момент обаче се оказа, че го гласят за помощник на Иван Маринов – Маслара, а след това се появиха информации, че Бащата е отказал да води отбора срещу ЦСКА-София. Поради тази причина той си събра багажа.

Вчера Христо Колев обаче се появи на “Лаута”. Той бе убеден от почетния президент Христо Бонев и капитана Мартин Камбуров пак да се завърне в Локо. С Бащата е говорил и лично собственика на клуба Христо Крушарски. “Да, разбрахме се с Крушарски и Войнов. Утре пътувам за лагера в Боровец”, бе краткият коментар на специалиста.

Постовете си в щаба на Войн Войнов запазват Александър Тунчев и Стоян Колев, който ще работи с вратарите. Мики Шекеровски пък ще продължи да отговаря за кондицията.

Халфът Димитър Велковски, който закъсня за старта на подготовката, ще остане в Локо и през следващия сезон. Той проведе среща с ръководството и е уверил шефовете, че не мисли да напуска. Интерес към него има от новака в Първа лига Септември.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.