Лас Палмас иска да задържи нападателя Хесе Родригес и през следващия сезон

Испанският първодивизионен Лас Палмас иска да задържи нападателя Хесе Родригес и през следващия сезон. 24-годишният Хесе премина в отбора от родния си град през януари като преотстъпен до лятото от Пари Сен Жермен. Той вече записа 2 гола в 8 мача след завръщането си в Примера дивисион, но Лас Палмас не може да си позволи да го откупи от френския шампион и затова ще преговаря за продължаването на наема му до края сезон 2017/2018.

Хесе подсили ПСЖ през миналото лято с трансфер за 25 милиона евро от Реал Мадрид, но не успя да се утвърди в състава на френския футболен гранд, за който записа 2 гола в 14 срещи през есента.Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Тук можете да откриете предстоящи спортни събития, които ще бъдат предавани пряко. Това означава, че най-популярните събития от света на спорта ще бъде само на един клик разстояние.
1.2 Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития, но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.