Красимир Балъков прогнозира успех на Хайдук Сплит над Левски

Легендата на българския футбол Красимир Балъков прогнозира успех на Хайдук Сплит над Левски в евентуален сблъсък между двата тима във втория предварителен кръг на Лига Европа.

За да стигнат до мач с хърватите „сините“ от „Герена“ трябва да преодолеят черногорския Сутиеска, което си е достатъчно сложна задача пред 26-кратните шампиони.

„Ако гледаме логично на нещата, Левски е изцяло нов отбор и никой не знае нищо за тях, докато Хайдук успя да запази състава си от миналата година и дори да го подобри. Затова, за мен е логично Хайдук да отстрани този отбор. Но във футбола никога нищо не е ясно предварително.

Затова не смея да кажа, че Хайдук е фаворит. Но вярвам, а и се надявам да продължи напред“, казва Бала пред хърватски медии, които го потърсиха в качеството му на бивш треньор на Хайдук.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.