Кирил Котев вече не е футболист на Локомотив (Пловдив)

Защитникът Кирил Котев вече не е футболист на Локомотив (Пловдив), съобщават колегите от “Plovdiv24.bg”. Шампионът на България с “черно-белите” и ЦСКА изненадващо е бил уведомен, че повече няма да се разчита на него, макар предварителната му уговорка с клубното ръководство да е била друга.

“Бяхме се разбрали с Локомотив. Имах тяхното уверение, че ще поиграя още една година. Такова бе и моето желание. Не знам обаче защо решиха така. Разбирам шефовете, това е тяхно право и не ми дължат обяснение. Можеше обаче по-рано да ми кажат, че няма да разчитат на мен – например, когато свърши сезонът, а не в последния момент”, призна опитният бранител.

“Разбирам, че желанието е отборът да се подмлади. Осъзнавам, че не съм първа младост, но все пак щеше да е коректно да ми го кажат навреме. Все още не зная къде ще продължа кариерата си, но съм сигурен, че искам да поиграя още малко. Клубът дължи пари не само на мен, а на всички футболисти. Последната заплата, която взех, бе за януари”, допълни още Котев.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.