Йежи Янович поднесе една от изненадите като елиминира Григор Димитров

Йежи Янович поднесе една от изненадите на тенис турнира от сериите АТР250 в Щутгарт, след като елиминира Григор Димитров във втория кръг. Полякът е 203 сантиметра и има много силен сервис, както и опасен форхенд, но се намира на 155-о място в световната ранглиста и въпреки таланта си, не може да се впише сред топ играчите за дълго време.

“Качествата му са страхотни, но той не се възползва от тях. Сервира добре и има отлични форхенд и бекхенд, както и добро чувство към изпълнението на волетата. Потенциално може да е играч в топ 10 на света, но е много луд и прекалено избухлив. Йежи е дебелоглав и не слуша какво му се говори, затова се отказах да го тренирам, защото все едно говорих на стена – изобщо не усещах, че информацията ми стига до него. Това не е моята философия”, коментира треньорът Гюнтер Брезник, който е главен наставник на Доминик Тийм.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.