Интер и Рома може да влязат в дуел за подписа на Матео Дармиан

Два от водещите италиански клубове – Интер и Рома, може да влязат в дуел за подписа на крайния бранител на Манчестър Юнайтед Матео Дармиан, твърди „Кориере дело Спорт“. До момента с името на 27-годишния италиански национал бяха свързвани предимно „нерадзурите“, но се оказва, че юношата на Милан е в радара и на Рома.

Според „Кориере дело Спорт“ „вълците“ ще се опитат да вземат Дармиан под наем с опция за закупуване след края на сезон 2017/2018.

Дармиан играе на „Олд Трафорд“ от 2015 година, когато „червените дяволи“ го купиха от Торино.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365. Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига, Евро 2016, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.