Енрике Роберто Рафаел – Енрике е очакваният бразилски халф в ЦСКА-София

Енрике Роберто Рафаел – Енрике е очакваният бразилски халф в ЦСКА-София. Според колегите от вестник „Труд” той би трябвало да е пристигнал тази нощ в София. Именно въпросният футболист се очаква да замени напусналия вече Борисовата градина Руй Педро. Новият бразилец е собственост на Атлетико Минейро. Роден е на 23 август 1993 година.

За последно носи екипа на Гремио Новоризонтино под наем. Новата перла идва по предложение на мениджъра на Фернандо Каранга. Централният нападател се очаква да пристигне в София със същия полет. Двамата са играли заедно в Парана през есента на 2016 година.

Енрике е минал за кратко през школите на Гремио и Интернасионал като юноша преди да се озове в друг от големите клубове в Бразилия – Атлетико Минейро. За представителния тим обаче е записал едва 3 мача и е отдаван под наем в доста клубове – Ипатинга, Парана, Байя, отново Парана. В началото на тази година преминава отново под наем в Гремио Новоризонтино.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.