Григор Димитров ще се изкачи с едно място в световната ранглиста по тенис

Григор Димитров ще се изкачи с едно място в световната ранглиста по тенис при официалното обновяване в понеделник непосредствено преди началото на турнира в “Куинс клъб”.

Хасковлията ще заеме 11-а позиция, а партньорът му на двойки в аглийската столица Жо-Вилфред Цонга се завръща на 10-о място, тъй като Александър Зверев се свлича извън топ 10 и вече ще е 12-и.

Преди началото на турнира в “Куинс” няма размествания в първата десетка, а паралелно с това събитие ще се проведе и турнира в Хале, където Роджър Федерер ще е водач в схемата и ще опита да спечели безпрецедентна девета титла.

Димитров ще започне срещу Райън Харисън в „Куинс“, където първи поставен е световният номер 1 Анди Мъри.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365. Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига, Евро 2016, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.