Григор Димитров започва днес участието си на тенис турнира от сериите АТР500 в “Куинс клъб”

Григор Димитров започва днес участието си на тенис турнира от сериите АТР500 в “Куинс клъб”, Лондон. Съперник на хасковлията на старта ще бъде американецът Райън Харисън, като мачът им е втори в програмата на Централния корт и ще започне около 15:30 часа българско време. Преди тях там играят Адриан Манарино (Франция) и Жо-Вилфред Цонга (Франция, №5)

Григор е шести поставен в схемата в “Куинс”, където водач е Анди Мъри. Той и американецът се познават отлично, като до момента са се срещали три пъти в официални мачове от тура. Григор е с положителен баланс от 2:1 победи, но Харисън спечели последния им дуел, който беше в Акапулко преди две години – 5:7, 6:4, 0:6. Победите на Димитров пък са все на турнири от Шлема – на „Уимбълдън“ през 2014 и на US Open през същия сезон.

При победа във втори кръг Григор ще срещне Жулиен Бенето или представителя на домакините Джеймс Уорд.

Най-добрият ни тенисист спечели титлата в „Куинс Клъб“ през 2014-а, но миналия сезон отпадна още на старта, което означава че едно силно представяне може да му помогне да се завърне в топ 10.

Григор Димитров и Жо-Вилфред Цонга ще участват в тандем в надпреварата на двойки, а срещата им с братята Брайън от 1 кръг ще се проведе на 20-и, вторник.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365.Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.