Галиани: Това е най-специалният трофей на Милан за мен

Изпълнителният директор на Милан Адриано Галиани определи като много специален за него трофей спечелената Суперкупа на Италия след победата с дузпи над Ювентус в Доха. Той добави, че тази Суперкупа ще заеме много специално място в сърцето му, но не пожела да конкретизира повече.

„Имаше радост, емоции, сълзи, всичко. Печелим Суперкупата пет години след успеха над Интер. Това е 29-и трофей в ерата на Силвио Берлускони, като през това време 16 пъти останахме в ролята на подгласници. Подскочих след гола на Пашалич. Толкова се радвам за това момче. Той дойде напълно непознат в Милано, а сега излезе под светлината на прожекторите и ни донесе трофей. Започнахме малко притеснено, но всичко бързо се оправихме.
Милан подчини Ювентус в драма и взе Суперкупата на Италия+63

През второто полувреме определено надиграхме Ювентус. За календарната година играхме четири пъти с Ювентус и във всеки мач играхме като равни, а два пъти излязохме победители. Чудесно е да печелиш, независимо дали си аутсайдер или фаворит. Президентът Берлускони е много щастлив и той заслужаваше този трофей след всички усилия – емоционални, финансови и други, които вложи през годините“, коментира още Галиани.
bet365