Вратарят Диего Алвеш е пред трансфер от Валенсия в Рома

Вратарят Диего Алвеш е пред трансфер от Валенсия в Рома, съобщават италианските и испанските медии. Бразилският национал е силно желан от „вълците“, където спортен директор е Мончи. Ръководителят, който работи над десет години в Севиля, познава отлично качествата на 31-годишния Алвеш и иска да го привлече в италианската столица.

Преговорите между Рома и Валенсия са в напреднала фаза, като двата клуба скоро трябва да обявят трансфера. Очаква се Валенсия да привлече Нето от Ювентус, който трябва да замени Диего Алвеш.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Ла Лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.