Васил Панайотов ще бъде седмото ново попълнение в състава на Левски

Полузащитникът Васил Панайотов ще бъде седмото ново попълнение в състава на Левски през това лято.
26-годишният Панайотов, който е юноша на „сините“, в момента преминава първата част от медицинските изследвания, а утре сутринта ще направи допълнителни тестове и ще подпише за три години.

Той идва на „Герена“ със свободен трансфер от полския втородивизионен Стал Миелец, за който записа 15 мача през пролетта с 6 асистенции. Панайотов ще се присъедини към лагера на столичани в Правец, където ще се готви с останалите нови футболисти в състава Иван Горанов, Александър Любенов, Жуниор Мапуку, Георги Ангелов, Антонио Вутов и Серджиу Буш.

Панайотов имаше оферти от Дунав Русе и от Локомотив Пловдив. В кариерата си плеймейкърът е играл още за Берое, Пирин Гоце Делчев и Банско, а в чужбина се е състезавал за Завиша Бидгошч (Полша) и Агиа Напа (Кипър).

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.