Бруно Тедино е новият треньор на Палермо

Бруно Тедино е новият треньор на Палермо, където играе родният национал Ивайло Чочев. Опитният специалист е шестият нов на този пост в клуба само в рамките на една година. Тедино преди това е бил треньор на Портодоне, който играе в третото ниво на италианския футбол.

Сицилианският клуб назначи и Фабио Лупо за спортен директор. През изминалия сезон Палермо изпадна от Серия А, след като завърши на предпоследното 19-о място. Ивайло Чочев се очаква да премине в друг клуб през летния трансферен прозорец, но на този етап няма нищо конкретно.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.