Бонус Bet 365 навсякъде

Независимо дали сте нов или съществуващ клиент на bet365, ние ще Ви дадем 100% бонус, когато направите първия си квалифициращ залог, използвайки мобилен или таблет. Важат Условия и Правила.
За да изискате Вашия бонус, направете квалифициращ залог за 2 лв* или повече чрез мобилен или таблет, и ще имате право на 100% от сумата като бонус за залози, до максимум 50 лв*.

След като направите квалифициращия си залог, въведете Кода на Оферта, който сме изпратили на Вашия регистриран имейл адрес. Може да направите това като изберете Клиенти от меню Услуги, отидете на Оферти и след това Въведете Код на Офертата.

bet365 Навсякъде Ви позволява да се насладите на много функции, включително лесна навигация, много пазари за всички спортове, услугата На Живо и Начална страница, показваща всички топ събития, като потребителите на iPhone, iPad и Android може да гледат и Пряко Предаване на Спорт.
С чудесни оферти и голямо разнообразие на пазари преди мач и На Живо, може да сте сигурни, че bet365 е най-доброто място за Вашите мобилни залози.