Берое може да се подсили с вратаря на Левски Божидар Митрев

Берое може да се подсили с вратаря на Левски Божидар Митрев. Новият наставник на заралии Александър Томаш се надява да докара стража под Аязмото без пари. В момента Митрев има договор със „сините“, но те си върнаха юношата Александър Любенов. През пролетта той пази за Локомотив (София) под наем от Локомотив (Пловдив), а наскоро разтрогна със „смърфовете“.

Митрев се завърна в Левски преди няколко месеца с идеята да е титуляр, но ръководството реши да залага на юношата Николай Кръстев. Поради тази причина Божо изигра едва един мач като титуляр при първата загуба от ЦСКА-София с 0:3. Стражът пази и в баража с Верея, като влезе в игра през второто полувреме, тъй като Бандаловски контузи титуляра Кръстев. При дузпите Митрев успя да спаси удар от бялата точка, с което помогна на „сините“ да се класират за Лига Европа.

На „Герена“ все още е и сърбинът Боян Йоргачевич, който в момента се възстановява от контузия. В последните дни обаче усилено се заговори, че и той ще си тръгне през лятото. Така в клуба реално в момента има четирима вратари.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.