Бернардо Силва се оплака от характера на Димитър Бербатов в интервю за „Мирър“

Новата звезда на Манчестър Сити Бернардо Силва се оплака от характера на Димитър Бербатов в интервю за „Мирър“. Става въпрос за периода от съвместния престой на двамата в Монако. Както е известно, Силва бе продаден наскоро на „гражданите“ за сумата от 50 млн. евро.

„Победихме Гинган в първия ми мач като титуляр за Монако и в последната минута можех да центрирам топката към Бербатов, а не го направих. Мисля, че той бе непокрит. Просто не го видях. Върнахме се в съблекалнята и бях много щастлив, докато не дойде Бербатов. Той изрита коша за боклук и започна да ми крещи. Аз, дете на 19, с голяма фигура от световния футбол. Обърна се към мен и ми каза: „Кой си мислиш, че си!? Да не си Марадона или Зидан?“, спомня си за среща от 2015 г. Силва.

„Там стартът за мен бе труден, но с помощта на португалските ми приятели Жоао Моутиньо и Рикардо Карвальо беше по-лесно да обърна нещата в моя полза“, разказва халфът.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.
Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250.000 лв.