Байерн (Мюнхен) няма никакво желание да се разделя с Роберт Левандовски

Байерн (Мюнхен) няма никакво желание да се разделя с Роберт Левандовски, твърди “Билд” във връзка с по-ранната информация на “Мирър”, че Челси възнамерява да направи нов опит да го привлече. В клуба от “Зебенер щрасе” не е получавана оферта за полския голаджия, а и самият той планира бъдещето си в клуба.

Левандовски има договор за още четири сезона, а наскоро му се роди и дете. Всичко това предвещава оставане в Байерн.

През 2014 г. Лева каза, че идва в Байерн, за да спечели Шампионската лига, но засега това продължава да му убягва.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития. Но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.