Арсенио Нунеш е на път да напусне ЦСКА-София

Още един от португалците е на път да напусне ЦСКА-София това лято. След като договорът на Руи Педро не бе продължен и той напусна клуба, а Рубен Пинто вероятно трябва да се върне в Беленензеш, сега и Арсенио Нунеш напира да се завърне в родината си. Ръка му подава Морейрензе, който е отборът, от който той пристигна в Литекс преди две години, съобщава сайтът „Гимараеш Диджитал“.

Отборът завърши на 15-о място в последния сезон в португалската Примейра лига и се спаси в последния момент, а сега иска да се подсили в атака. От Морейрензе са се ориентирали към Арсенио, а и той самият не е безразличен към завръщане в Португалия. Хаалфът обаче има договор с ЦСКА-София, откъдето няма да го пуснат да си тръгне без сериозна трансферна сума. Нунеш е един от любимците на ръководството на „червените“, след като има 3 гола в 5 мача срещу Левски с фланелките на Литекс и ЦСКА-София.

По същата схема през зимата от „Армията“ напираше да си ходи и Густаво Кулма, който бе искан от колумбийския Милионариос. „Червените“ обаче обявиха, че крилото е един от футболистите, около които ще градят бъдещия си проект и не го пуснаха да се върне в родината си.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.