Арсенал официално обяви новината, която английските медии разпространиха още вчера – за удължаването на договора на Арсен Венгер

Арсенал официално обяви новината, която английските медии разпространиха още вчера – за удължаването на договора на Арсен Венгер с още две години. Клубът и мениджърът увериха, че целта е още през следващия сезон „артилеристите“ да се преборят за титлата в Премиър лийг.

„Нашата амбиция е да спечелим Премиър лийг, както и други важни трофеи в Европа. Това очакват феновете, играчите, щабът, мениджърът и бордът. За нас няма да има почивка, докато не постигнем това. Арсен е най-подходящата личност, която може да ни помогне да реализираме тези цели. Той има фантастичен опит и нашата пълна подкрепа“, заяви мажоритарният собственик Стан Крьонке.

„Обичам този клуб и очаквам бъдещето с оптимизъм и вълнение. Търсим как да изглеждаме по-добре като отбор и да бъдем по-силни във всяка зона. Разполагаме с много силна група от играчи и с някои попълнения можем да бъдем още по-успешни. Ангажираме се с това да се подготвим за предизвикателството Премиър лийг и това ще бъде нашият фокус през лятото и през следващия сезон.

Благодарен съм за подкрепата на борда и Стан и ще направя всичко възможно да спечелим още повече трофеи. Всички ние искаме това. Нашите фенове по цял свят също го изискват“, добави Арсен Венгер.

Нека Ви напомним, че всички мачове от Висша лига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Вижте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.