Арда Кърджали ще стартира занимания с цели десет нови попълнения

Отборът на Арда Кърджали, който се превърна в новия хит в българския футбол, ще стартира занимания с цели десет нови попълнения, научи Sportal.bg. Целта пред тима е промоция във Втора лига. Президентът на клуба Петър Пешев привлече за треньор Елин Топузаков.

Спортен директор ще бъде Емил Кременлиев. Именно Пешев и кметът на Кърджали – инж. Хасан Азис, който е съпричастен към клуба, ще изведат отбора за първа тренировка утре, от 10:30 на стадиона в Кърджали, след което спортно-техническото ръководство ще поеме нещата в свои ръце.

Арда ще проведе първия тренировъчен лагер в Кърджали, който ще бъде от 4 до 8 юли. Топузаков ще провежда двуразови тренировки. На 10 юли отборът заминава на подготовка в Банско, където ще отседне в комплекс “Пирин голф клуб”. Лагерът ще продължи до 23 юли. Тренировките ще се водят в Разлог. По време на подготовката тимът от Трета лига ще изиграе четири контроли. След като отборът се прибере в Кърджали са предвидени още две проверки. На 5 август ще се проведе официалното представяне на Арда. Междувременно стана ясно, че клубът е привлякал нов масажист. Неговото име е Иван Зотев.

Новите попълнения на Арда:

Вратар: Веселин Ганев (привлечен от Пирин Бл)

Защитници: Георги Кременлиев (привлечен от Етър), Илиян Гаров (привлечен от Оборище), Николай Димитров (привлечен от Оборище), Атанас Кръстев (привлечен от Миньор Раднево)

Халфове и нападатели: Владислав Мисяк (привлечен от Локомотив София), Атанас Чепилов (привлечен от Банско), Митко Плахов (привлечен от Етър), Вълчан Чанев (привлечен от Ботев Гълъбово), Димитър Алексиев (привлечен от Оборище)

Оферта на 2017Bet365 за множествен залог за Европейски футбол. Ви дава шанс да получите бет365 бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза, елиминациите на Шампионската Лига и трансфери с bet365 transfer. Тази бет365 оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции. Направен преди мачовете, за bet365 резултати: Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА. Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия. Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия.

Bet365 bg предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Bet365 live също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Може да правите bet365 спортни залози и през bet365 mobile и bet365 app. Едва след като си направите bet365 регистрация. Ще можете да използвате всички оферти като bet365 бонус лоялност, бет365 бонус код, bet365 sign up bonus code и др. За да можете да използвате пълноценно сметката си – най-вече. За да можете да правите бет365 теглене – трябва да преминете през процес по верификация на акаунта си. Следете актуални коефициенти и bet365prognozi за най-важните събития всеки ден. Bet365 мобилно приложение работи и с bet365 mobile android и iOS, mac. Не забравяйте, че за всяка оферта и залог важат бет365 правила. Може да ни откриете в следните търсачки: google, bing и yahoo.

Оферта bet365 информира, че ако тази среща завърши 0:0, bet365 ще върне губещите залози за Точен Резултат, Първо Полувреме/Краен Резултат и Скоркаст с офертата за Нулево Равенство – Отменен Залог. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове за БГ Футбол от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.