Анжелик Кербер и французина Гаел Монфис получиха уайлд-кард за участие в турнира по тенис Ийстбърн

Водачката в световната ранглиста на УТА Анжелик Кербер и французина Гаел Монфис получиха уайлд-кард за участие в турнира по тенис Ийстбърн, който е един от подгряващите преди Уимбълдън.
Кербер се старае да запази водачеството си при дамите, след като отпадна още в първия кръг на Ролан Гарос, а Симона Халеп и Каролина Плишкова вървят все по-добре.

Номер 15 в ранглистата на АТР Монфис пък стигна до четвъртия кръг на Ролан Гарос при мъжете, където беше спрян от Стан Вавринка.

В женския турнир в Ийстбърн на Девъншър Парк кортът изглежда, че ще бъде пълен със звезди, след като в програмата личат имената на 7 от първите 10 състезателки. Турнирът на трева е от 23-и юни до 1-и юли. Кербер на два пъти е играла финал тук- през 2012-а и през 2014-а година.

Оферта bet365 информира, можете да спечелите още до 50% от Вашите множествени залози преди мач в bet365 с чудесния Бонус за тенис. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо Тенис мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Тенис само по bet365. Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига, Евро 2016, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.