Футболни прогнози за днес

Полша – Португалия
Европейско първенство
Час – 22:00
Прогноза – Полша да продължи
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Да, Португалия отстраниха Хърватия на осминафиналите, но те продължават да не показват абсолютно нищо стойностно на това Европейско. Победата им срещу Хърватия се дължи най-вече на късмета и на много слабата игра на хърватите, а в груповата фаза Роналдо и компания не записаха нито една победа. Полша правят едно силно Европейско, което според нас няма да приключи тази вечер. Прогноза Полша да продължи.

Славия – Заглебие Любин
Квалификации за Лига Европа
Час – 19:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
За съжаление, трудно можем да бъдем оптимисти за най-стария столичен клуб в завръщането им в европейските клубни турнири. Полският им противник притежава много сериозна класа и приключи полското първенство на трето място след пет поредни победи в последните кръгове, надвивайки отбори като Легия Варшава и Лех Познан. Те завършиха на само пет точки от шампионската титла. По е вероятно гостите да си тръгнат с победа от София.

Берое – Радник Биелина
Квалификации за Лига Европа
Час – 20:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Шансовете на Берое са далеч по-добри. Противникът им се класира за Лига Европа, след като спечели купата на страната благодарение на благоприятния си жребий. Иначе в първенството завършиха на седмо място, като бяха много по-близо до зоната на изпадащите, отколкото до местата, даващи право на участие в Лига Европа. Берое ще се радват на много мощна подкрепа и очакваме да спечелят. Прогноза 1.

Колеж Европа – Пюник Ереван
Квалификации за Лига Европа
Час – 19:30
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Отборът на Колеж Европа се класира на второ място в аматьорското първенство на Гибралтар. В същото време, многократният шампион на Армения се класира на трета позиция, макар че дълго време бяха начело на таблицата. Едва ли гостите ще имат каквито и да е проблеми срещу този аматьорски отбор. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.

Източник:Prognozi365