Ювентус смята да включи Стефано Стураро като част от офертата за привличането на нападателя на Лацио Балде Кейта

Ювентус смята да включи халфа Стефано Стураро като част от офертата за привличането на нападателя на Лацио Балде Кейта. Не е тайна, че футболистът от Сенегал иска да облече екипа на „бианконерите“, макар интерес към него да има и от страна на Милан.

Юве е готов да предложи 12 милиона евро плюс Стефано Стураро за правата на Кейта. Все още не е ясно дали от Лацио са склонни да приемат подобно предложение.

„Тутомеркатоуеб“ потърси коментар по тази тема от агента на Стураро Карло Волпи.

„Нормално е Стефано да не играе редовно в отбор от ранга на Ювентус. Единственият по-млад играч, който получава повече възможности е Пауло Дибала. За да бъда честен, ще призная, че всеки ден получавам обаждания от различни отбори. Почти всички клубове от Серия „А“ имат интерес към Стураро. Той е физически силен, поливалентен футболист и има неоспорими качества. В момента не преговаряме за негов трансфер. Нормално е да има различни слухове, но Стефано е щастлив в Торино. Трансферният прозорец обаче е непредвидим и всичко може да се случи“, заяви агентът.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Серия А са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.