Ювентус и Байерн (Мюнхен) са близо до финализиране на сделката за Дъглас Коща

Ювентус и Байерн (Мюнхен) са близо до финализиране на сделката, която трябва да прати Дъглас Коща в италианския гранд. Sky Sport Italia твърди, че „бианконерите“ са склонни да платят 45 млн. евро, за да си осигурят подписа на бразилския национал. Самият футболист вече е уточнил личните си условия. Ако трансферът стане факт, той ще получава по 6 млн. евро годишно.

Байерн постави цена от 50 млн. на Коща, но се преполага, че баварците ще направят известни отстъпки в хода на преговорите. Вчера агентът на играча е бил в Торино и се е срещнал със спортния директор на Юве Бепе Марота.

Първата оферта на „старата госпожа“ ще е 40 млн. плюс бонуси, които могат да покачат сумата до 45 млн. Предвид добрите отношения между двата клуба, разминаването от 5 млн. едва ли ще се превърне в пречка за реализиране на трансфера.

Оферта bet365 информира, че всички мачове от Бундеслига са валидни за промоцията на bet365 Бонус за Евро Мачове, където може да спечелите бонус до 100% върху печалбата от множествен залог преди мач. Прочетете условията, които важат за спечелване на бонуса на страницата на bet365. Гледайте На Живо футболни мачове от всички краища на света с Bet365 Livescore.

Следвайте всички залози и прогнози за Футбол само по bet365.Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.
Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250.000 лв.