Шалке гази в Европа, но продължава да го няма никакъв в Бундеслигата

Отборът на Шалке 04 записа нов разочароващ за привържениците си резултат на домашна сцена, завършвайки 1:1 като гост на Кьолн в последния мач от 21-ия кръг на Бундеслигата.

Само преди три дни „миньорите“ изнесоха лекция на ПАОК в Лига Европа – 3:0 в Гърция, с което на практика си гарантираха място на осминафиналите.

Днес обаче Шалке 04 изглеждаше по съвсем друг начин, независимо че поведе още във 2-ата минута чрез Алесандро Шьопф. След това домакините успяха да изравнят чрез Антони Модест (43′) и като цяло имаха много повече шансове за втори гол. В добавеното време Доминик Хайнц пропусна да засече в мрежата от няколко метра, като за това му попречи Тило Кеерер, който го фаулира, но реферът не видя това и не отсъди дузпа.

Големият шанс на „кралскосините“ дойде в 80-ата минута, когато обаче Ерик-Максим Чупо-Мотинг не стреля точно от отлична възможност.

Шалке 04 е чак десети в класирането – на 8 точки от зона „Европа“, като не е спечелил 66% от срещите си. В същото време Кьолн е само на точка от заветната шеста позиция. „Козлите“ обаче ги очакват поредни сблъсъци с РБ (Лайпциг) и Байерн (Мюнхен), което може да ги отдалечи от призовите места. Програмата на тима от Гелзенкирхен не е много по-лека – двубои срещу непридвидимите Хофенхайм и Борусия (Мьонхенгладбах).
bet365

1.1 Bet365 Livescore предава на живо футболни мачове от всички краища на света. Те също предлагат на живо и други популярни спортове като баскетбол, тенис, волейбол, билярд и много други. Тук можете да откриете предстоящи спортни събития, които ще бъдат предавани пряко. Това означава, че най-популярните събития от света на спорта ще бъде само на един клик разстояние.
1.2 Bet365 Livescore годишно излъчва над 70 000 спортни събития на живо. Все пак трябва да имате предвид, че е възможно поради права за интелектуална собственост някои от спортните събития да не могат да бъдат излъчвани. Bet365 е световен лидер в предаването на живо на спортни събития, но много хора се чудят дали това е легално. Няма причина да се притеснявате, тъй като букмейкърът излъчва само и единствено предавания, за които е получил изрично разрешение. Дори в някоя от държавите излъчването на това спортно събитие да е забранено, bet365 просто ще блокира излъчването на това събитие до тази група от хора. Това е още една причина да не се притеснявате и да се насладите на любимите си предавания с Bet365 Livescore.
2. Още по-лесно е с новото приложение на Bet365 Livescore – 365Scores. Приложението позволява да изберете Вашите любими екипи и лиги, за да създадете Ваш собствен Спортен канал, включително всички резултати, позиции, спортни новини, съобщения, трансфери и важни събития. Всичко на едно място, а преживяването е уникално. Livescore приложението на 365Scores покрива хиляди различни лиги и спортове по света: Висша Лига, Бундеслига, Серия A, Ла Лига, Шампионска лига, Евро 2016, Открито първенство по тенис на Австралия, Уимбълдън, NFL и много други.
Забавлявайте се с над 10,000 екипа от цял свят:Арсенал, Манчестър Юнайтед, Ман Сити, Челси, Ливърпул, Тотнъм, Реал Мадрид, Барселона, Милан, Ювентус, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд, Галатасарай, Бостън Селтикс, Лос Анджелис Лейкърс и др.
3. Оферта на Bet365 за множествен залог на Европейски футбол Ви дава шанс да получите бонус до 100% за най-интересните първенства в Европа, както и груповата фаза и елиминациите на Шампионската Лига. Тази оферта важи за печалбите от множествен залог с 3 или повече селекции, направен преди мачовете, за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата Отбора да Отбележат Гол за Шампионската Лига на УЕФА, Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия. Бонусът няма да важи ако залог е бил затворен напълно. Ако залог е бил затворен частично, бонусът ще се изчисли на база останалия активен залог и максимално възможния бонус е 250.000 лв.